Ford Transit Connect SportVan

Autor: Cosmin Iordache 17 apr. 2008 Știri auto

Ford Transit Connect SportVan va fi un vehicul utilitar exclusivist, dacă luăm în considerare că doar 300 de unităţi vor fi construite şi comercializate. După cum spun şi reprezentanţii Ford, SportVan va miza în principal pe stil. Tindem să nu-i contazicem, pentru că doar exteriorul se declară sportiv, propulsorul de 1.8 litri Duratorq TDCi nemeritând titulatura de atlet cu doar 110 cai şi un cuplu de 250 Nm.

La nivel stilistic Transit Connect Sportvan iese în evidenţă prin dungile albe aplicate peste vopseaua albastră, prin eleronul a la A Team Van, grila cromată şi pragurile laterale. Modelul este încălţat cu jante de 18 inchi în şapte spiţe, un must-have pentru şoferii iubitori de bling.

Interiorul a beneficiat, de asemenea, de retuşuri în ton cu tema sportivă, având scaune, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, sistem audio performant, pentru livrări pe ritmuri electronice şi finisaje argintii pe consola centrală.

Ford Transit Connect SportVan nu este singurul model utilitar cu pretenţii sportive, ruda mai corpolentă Transit fiind de asemenea vândut într-o ediţie limitată, sufixată tot SportVan. Din păcate, nu ne rămâne decât să visăm pentru că şansele ca la Craiova să fie fabricat un astfel de model tind la zero

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide