Ford Transit Connect SportVan

Ford va lansa o versiune sportivă a modelului construit şi la Craiova, Ford Transit Connect, denumită SportVan. Măcar de amorul artei lăsaţi-ne să ne imaginăm că am putea avea şi noi un model sportiv construit în România.

Ford Transit Connect SportVan Ford Transit Connect SportVan
Ford Transit Connect SportVan va fi un vehicul utilitar exclusivist, dacă luăm în considerare că doar 300 de unităţi vor fi construite şi comercializate. După cum spun şi reprezentanţii Ford, SportVan va miza în principal pe stil. Tindem să nu-i contazicem, pentru că doar exteriorul se declară sportiv, propulsorul de 1.8 litri Duratorq TDCi nemeritând titulatura de atlet cu doar 110 cai şi un cuplu de 250 Nm.

La nivel stilistic Transit Connect Sportvan iese în evidenţă prin dungile albe aplicate peste vopseaua albastră, prin eleronul a la A Team Van, grila cromată şi pragurile laterale. Modelul este încălţat cu jante de 18 inchi în şapte spiţe, un must-have pentru şoferii iubitori de bling.

Interiorul a beneficiat, de asemenea, de retuşuri în ton cu tema sportivă, având scaune, volan şi schimbător îmbrăcate în piele, sistem audio performant, pentru livrări pe ritmuri electronice şi finisaje argintii pe consola centrală.

Ford Transit Connect SportVan nu este singurul model utilitar cu pretenţii sportive, ruda mai corpolentă Transit fiind de asemenea vândut într-o ediţie limitată, sufixată tot SportVan. Din păcate, nu ne rămâne decât să visăm pentru că şansele ca la Craiova să fie fabricat un astfel de model tind la zero
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.