Ford va elimina mirosul de maşină nouă de pe automobilele din China

Ford intenţionează să elimine mirosul caracteristic maşinilor noi pentru vehiculele care se vând în China

Ford va elimina mirosul de maşină nouă de pe automobilele din China Ford va elimina mirosul de maşină nouă de pe automobilele din China

Ford intenţionează să elimine mirosul caracteristic maşinilor noi pentru vehiculele care se vând în China. Asta pentru că, în timp ce mulţi clienţi din întreaga lume iubesc mirosul unei maşini noi, chinezii chiar îl urăsc.

Conform unui studiu privind calitatea maşinilor din China, în 2018, mai mult de 10% dintre şoferi s-au plâns de mirosul unui automobil nou.

"Mirosul neplacut din interior rămâne cea mai importantă problemă a industriei pe această piaţă", a declarat Brent Gruber, un oficial al companiei J.D. Power. 

Pentru a rezolva această problemă, Ford a formulat recent o cerere de brevet de invenţie pentru un proces special de eliminare a mirosurilor.

Mirosul unui automobil nou este cauzat de compuşi organici eliberaţi de piele, plastic şi vinilin, precum şi de substanţele chimice folosite pentru a ataşa şi sigila anumite părţi ale maşinii.

Cererea de brevet de invenţie a companiei Ford descrie procedura în parcarea maşinii la soare, deschiderea geamurilor şi rotirea motorului, încălzitorului şi ventilatorului pentru a elimina mirosul.

"În timp ce mirosul maşinii noi este înrădăcinat în cultura americană, clienţii chinezi urăsc acest miros. Brevetul este rezultatul anilor de cercetare şi este doar o idee pe care o avem în vedere pentru utilizarea ulterioară ", a declarat dl Debbie Mielewski, un oficial în domeniul durabilităţii materialelor de la Ford. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.