Ford Verve Concept

Conceptul Verve, pe care Ford îl va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, prefigurează o generaţie Fiesta cu totul schimbată, marcând o evoluţie importantă, în ton cu S-Max sau noul Mondeo.

Ford Verve Concept Ford Verve Concept
UPDATE - primul video cu noul concept Verve

Se pare că Ford îşi pune mari speranţe în viitorul Fiesta, campania de promovare a viitoarei generaţii începând cu acest concept interesant, care va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt. Primul video ne arată detalii din spatele cortinei şi opinii ale echipei de designeri.Conceptul celor de la Ford se depărtează de stilul automobilelor urbane cu care suntem obişnuiţi, mizând pe o imagine mult mai dinamică şi mai tinerească decât actualul Fiesta. Designul, cu ale sale tuşe "kinetic design", aminteşe foarte clar de S-Max sau de Mondeo, în timp ce uriaşa gură de aerisire din spoilerul frontal este o mănuşă aruncată lui Peugeot 207, de exemplu.

Interesant, faţă de Mazda2, cu care viitorul Fiesta va împărţi platforma tehnică, Verve aduce mai degrabă a monovolum, fiind mai înalt. Totuşi, jantele de 18", care contribuie în mare măsură la impresia de masivitate a maşinii, nu se vor regăsi pe maşina de serie. Interiorul este nu doar futurist, ci şi extravagant, pe lângă formele ciudate făcându-şi loc şi culori ţipătoare, cum ar fi rozul în combinaţie cu nuanţele de negru. Habitaclul promite să fie foarte spaţios, iar nivelul calităţii mult mai ridicat decât în cazul actualei Fiesta.

Mai multe detalii despre acest concept şi despre datele tehnice ale viitorului Fiesta, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.