Ford vine la SEMA cu...dube SPORT!

Ford are planuri mari pentru ediţia SEMA de anul acesta, iar intenţiile Ovalului Albastru par să ţintească acapararea tuturor standurilor de la SEMA, aşa că americanii vor expune 10 concepte de dube sport.

Ford vine la SEMA cu...dube SPORT! Ford vine la SEMA cu...dube SPORT!

Ford a anunţat pentru SEMA o prezenţă ce constă în nici mai mult nici mai puţin de 57 de concepte, dintre care 10 sunt bazate pe noul Ford Transit Connect, sub numele de "Vandemonium".

Cele 10 concepte sunt realizate în colaborare cu specialişti în aftermarket şi case de tuning, fiecare fiind destinat unei anumite activităţi. Ford a publicat imagini cu nouă dube sport ce vor fi expuse, iar cea de-a zecea urmează să fie dezvăluită direct în cadrul SEMA. Până atunci, vă puteţi alege favorita din galeria foto de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.