Ford vrea să vândă până la 30 septembrie

Grupul Ford Motor vrea să încheie un acord de principiu pentru vânzarea mărcilor britanice de lux Jaguar şi Land Rover până la 30 septembrie, potrivit unor surse citate de publicaţia New York Times.

Ford vrea să vândă până la 30 septembrie Ford vrea să vândă până la 30 septembrie

Consilierii financiari şi juridici ai grupului american pregătesc informaţiile solicitate de posibilii cumpărători, înainte ca aceştia să prezinte oferte deschise pentru preluarea Jaguar şi Land Rover, au declarat surse apropiate situaţiei.

Fondul de investiţii Cerberus Capital Management, care urmează să finalizeze achiziţia companiei Chrysler de la grupul DaimlerChrysler, a recunoscut că ar putea fi interesat de Jaguar şi Land Rover.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.