Forţele SWAT au confundat o Honda cu un AK47: ”Predă arma!” - VIDEO

Există şi dezavanteje pentru cei ...

Forţele SWAT au confundat o Honda cu un AK47: ”Predă arma!” - VIDEO Forţele SWAT au confundat o Honda cu un AK47: ”Predă arma!” - VIDEO

Există şi dezavanteje pentru cei care îşi personalizează tobele ca să sune mai special. Nişte tineri din SUA au păţit-o pe piele lor. Ei s-au trezit cu ofiţeri SWAT, înarmaţi, că îi somează să predea arma. În acest caz arma era o tobă. 

Conform descrierii videoclipului, nu mai puţin de o duzină de ofiţeri cu arme pentru a investiga ce se întâmpla la acest garaj. După cum s-a dovedit, ceea ce făcea de fapt tot zgomotul era un Acura Integra ridicol de puternic.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.