Fosta echipă Top Gear s-a apucat de treabă pentru Amazon. Cu LaFerrari, P1 şi 918 Spyder

Mai ţii minte când fosta echipă Top Gear, adică Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond, a încercat să pună la cale un test pe circuit cu uriaşii LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder, dar a eşuat? Ei bine, nebunia se va întâmpla în curând, la noua emisiune a britanicilor, finanţată de Amazon.

Fosta echipă Top Gear s-a apucat de treabă pentru Amazon. Cu LaFerrari, P1 şi 918 Spyder Fosta echipă Top Gear s-a apucat de treabă pentru Amazon. Cu LaFerrari, P1 şi 918 Spyder

În cazul în care nu ştiai deja, fosta echipă Top Gear s-a mutat la compania americană Amazon, unde va face o emisiune aşa cum ne place nouă. Iar tweetul publicat de Jeremy Clarkson însuşi ne-a liniştit, fiindcă lucrurile arată cât se poate de bine.

Pentru început, cei trei s-au apucat de filmarea unui episod în care vor testa, pe circuit, trioul LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder. Adică exact ce nu au reuşit să facă pe vremea când încă lucrau la Top Gear.

Apoi, în viziunea lui Clarkson, aglomeraţia de oameni din poza publicată de el reprezintă doar un „schelet” al echipei, ceea ce ne face să ne întrebăm cum ar arăta o echipă cu muşchi şi piele…

În cele din urmă, te las cu două gânduri: 1) în spatele fiecărui hypercar se află ingineri şi reprezentanţi ai fiecărei mărci, episodul filmându-se pe teren neutru, în Portugalia şi 2) Chris Harris, omul care te-a învăţat cum să faci drifturi corect, a pus pe Instagram şi Twitter câteva poze cu cele trei maşini pe acelaşi circuit Portimao. Ar putea fi o coincidenţă. Ar putea fi..

I think this forthcoming video will answer a few questions...P1. LaF. 918.

A photo posted by Chris Harris (@harrismonkey) on

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.