Fosta maşină a lui Obama - de vânzare la suprapreţ

Ştiaţi că Barack Obama a deţinut un foarte puternic şi, totodată, foarte gurmand Chrysler 300C cu motorizare V8 HEMI? Care acum este scos la vânzare de actualul proprietar, pentru un preţ de pornire de 100.000 USD (de 5 ori mai mult decât un astfel de model nou...).

Fosta maşină a lui Obama - de vânzare la suprapreţ Fosta maşină a lui Obama - de vânzare la suprapreţ

Dacă eşti genul de fanatic pasionat de Barack Obama, dar nu faci parte din tabăra celor care vor să îl lichideze, atunci poate te interesează fosta lui maşină, un Chrysler 300C V8 HEMI.

Deşi cotaţia pentru o astfel de maşină este, în SUA, de circa 16.000 USD, actualul proprietar o vinde pentru nu mai puţin de 100.000 USD! Există chiar şi un site dedicat obiectelor deţinute de Obama înainte de a deveni preşedintele Americii, obiecte care sunt acum scoase la licitaţie pentru preţuri exorbitante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.