Foşti angajaţi din CNADNR dezvăluie problemele mari din sistem: „Toate autostrăzile sunt şvaiţer”.VIDEO

Autor: ProMotor 05 apr. 2016 Știri auto
Foşti angajaţi din CNADNR dezvăluie problemele mari din sistem: „Toate autostrăzile sunt şvaiţer”.VIDEO

 


O conferinţă de presă organizată de câţiva angajaţi nemulţumiţi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, a scos la iveală fapte grave care au avut loc de-a lungul timpului în cadrul companiei, fapte săvârşite de fosta şi actuala conducere, informează Stirileprotv.ro.

Printre acuzaţii au fost invocate nerespectarea intereselor statului, numirii în funcţii făcute preferenţial, proasta gestionate a proiectelor, fapte de corupţie şi prejudicierea bugetului companiei. 

Angajaţii revoltaţi susţin că atât funcţiile de conducere cât şi cele de execuţie nu au fost ocupate de specialişti în drumuri, ci de oameni cu funcţii precum profesori de sport, ingineri textilişti, preoţi iar unii au absolvit managementul în agroturism. Mai exact, din 6000 de angajaţi doar 189 sunt ingineri de drumuri.

”Toate autostrăzile din România sunt pline de gropi şi au aceleaşi probleme pe care le-a avut şi tronsonul Sibiu-Oraştie, care a fost demolat,” a declarat, pentru Stirileprotv.ro Alin Goga, consilier juridic in CNADNR.

În cadrul conferinţei de presă s-a mai spus că mai multe drumuri au fost avansate drept ”naţionale” deşi nu aveau această calitate, 2000 de kilometri fiind preluaţi în cardul reţelei naţionale.

”Master Planul Transporturi nu s-a discutat cu nimeni. Reprezintă interesele unor băieţi care nu au ce să caute acolo. Săcele-Câmpina este un drum turistic, se face pentru nişte pensiuni şi băieţi care sunt prefecţi, foşti prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, foşti preşedinţi de consilii judeţene, avocaţi celebri. Este o zonă frumoasă pe acolo se numeşte Valea Doftanei”, a mai declarat Alin Goga pentru Digi24.ro.

Mai multe dezvăluiri făcute de angajaţii de la CNADNR puteţi vedea în materialul celor de la Ştirile ProTV.


 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide