Fostul fotbalist Adrian Cristea, la volanul unei maşini de colecţie

Cel poreclit ”Prinţul” s-a ”refugiat” în lumea modei ...

Fostul fotbalist Adrian Cristea, la volanul unei maşini de colecţie Fostul fotbalist Adrian Cristea, la volanul unei maşini de colecţie

Fostul mijlocaş al lui Dinamo şi FCSB, Adrian Cristea, reuşeşte în continuare să atragă atenţia, chiar dacă s-a retras din fotbal.

Cel poreclit ”Prinţul” s-a ”refugiat” în lumea modei după ce a agăţat ghetele în cui, dar este cunoscută şo pasiunea sa pentru maşini. Cristea s-a prezentat la Registrul Auto Român cu un automobil Opel Rekod P2, din 1963, cu care a atras toate privirile, iar preţul maşinii se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

În cariera sa, Adrian Cristea (34 de ani) a evoluat pentru Politehnica Iaşi, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, FCSB, Maccabi Petah Tikva şi Concordia Chiajna.

Citeşte mai mult despre modele Opel produse între 1963 - 1999

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.