Fostul fotbalist David Trezeguet a fost prins băut la volan şi i-a jignit pe poliţişti: Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro

Fotbalistul francez David Trezeguet a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice în Italia şi i-a jignit pe poliţiştii italieni, informează Prosport.

Fostul fotbalist David Trezeguet a fost prins băut la volan şi i-a jignit pe poliţişti: Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro Fostul fotbalist David Trezeguet a fost prins băut la volan şi i-a jignit pe poliţişti: Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro

Fotbalistul francez David Trezeguet a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice în Italia şi i-a jignit pe poliţiştii italieni, informează Prosport.

Fostul fotbalist al lui Juventus fusese oprit pentru că a depăşit limita legală de viteză în Montebello, Italia. După ce l-au oprit, agenţii au constatat că Trezeguet consumase băuturi alcoolice.

Campion mondial a refuzat să se supună testului poliţiştilor şi i-a insultat: “Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro”, ca mai apoi să-i numească pe agenţi "rataţi".

David Trezeguet a fost arestat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

David Trezeguet s-a retras din cariera de fotbalist în 2015. Francezul a câştigat Campionatul Mondial în 1998 şi Campionatul European în 2000.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.