Fostul preşedinte al României trece la acţiune în interesul şoferilor şi al muncitorilor

De la 100 la 20 de dolari pe zi e drum lung

Fostul preşedinte al României trece la acţiune în interesul şoferilor şi al muncitorilor Fostul preşedinte al României trece la acţiune în interesul şoferilor şi al muncitorilor

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, joi, că va depune o iniţiativă legislativă potrivit căreia firmele care câştigă licitaţii în lucrări de infrastructură, căi ferate, autostrăzi, regularizări de râuri, să nu poată să subcontracteze decât lucrări secundare.

„Săptămâna viitoare îmi propun să depun o iniţiativă legislativă care nu contravine normelor UE, în care firmele care câştigă licitaţii în lucrări de infrastructură, căi ferate, autostrăzi, regularizări de râuri, licitaţii mari să nu poată să subcontracteze decât lucrări secundare. Ai câştigat Strabag, foarte bine, dar nu poţi să iei români cărora să le dai 20 de dolari pe zi, când tu iei 100 de dolari pe zi!”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la B1 TV, criticând „distrugerea constructorilor români”.

Sursă Mediafax.ro

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.