FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

 

 

Cititorul ProMotor Alin Crişan ne-a trimis o poză făcută într-o benzinărie Petrom, unde cineva s-a jucat la zona de preţuri. Astfel, în loc de 4,98 lei/litru a ceea ce pare să fie motorină, afişajul spunea 84,9 lei. Nu este clar dacă a fost vorba despre un client pus pe glume sau un angajat neatent, dar imaginea finală este amuzantă.

Citeşte şi VIDEO. 5 minute de circ. Poliţist luat la mişto de un şofer care a încălcat legea

Citeşte şi VIDEO. 80% din maşinile second-hand aflate la vânzare în România au kilometrajele modificate. Ce putem face?

Citeşte şi TV, prima dubă autohtonă. Încă o marcă românească de care s-a ales praful. FOTO - VIDEO

Asta, în condiţiile în care preţul benzinei şi al motorinei a scăzut de la începutul anului. În ultimele cinci luni, motorina a pierdut peste 90 de bani pe litru, iar benzina aproximativ la fel.

Citeşte şi VIDEO. Şi-a luat un M3 de 50.000 de lire, dar nu ştia cine a condus-o înaintea lui

 

Citeşte şi Bucureştiul în 2035: viziunea autorităţilor

Ce preţ vor avea benzina şi motorina de la 1 ianuarie 2016, când scade TVA. Cât s-ar fi ieftinit dacă s-ar fi renunţat şi la supraacciză

Codul Fiscal prevede o micşorare a TVA cu 4 puncte procentuale, de la 24% la 20%, începând cu 1 ianuarie 2016. Supraacciza din carburanţi, 7 cenţi pe litru, rămâne în vigoare, iar eliminarea ei este prevăzută cel mai devreme la 1 ianuarie 2017, informează Economica.net. Pentru că TVA scade, vânzătorii de carburanţi vor ajusta şi ei preţurile produselor comercializate.

La un preţ de 5 lei pe litru, scăderea TVA va antrena o ieftinire de până în 20 de bani.

O reducere puternică ar urma şi de pe urma eliminării supraaccizei, de 7 cenţi pe litru. La un preţ de 5 lei pe litru, eliminarea ei ar antrena o scădere de aproximativ 31-32 de bani.

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţi

 

Citeşte şi GALERIE FOTO Dacia 1310 TS - Cea mai luxoasă maşină produsă în Epoca de Aur

Citeşte şi Uite folia, nu e folia! Ce s-a întâmplat cu maşina de poliţie cu folie închisă la culoare pe geamuri

Citeşte şi VIDEO.O nouă Dacia? Maşina asta a fost surprinză de un cititor ProMotor pe DN1

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.