FOTO Cum a reuşit un preot să aibă acest număr imposibil la maşină

FOTO Cum a reuşit un preot să aibă acest număr imposibil la maşină FOTO Cum a reuşit un preot să aibă acest număr imposibil la maşină

 

 

Solistul de muzică populară Cristian Pohomaci, care este totodată şi preot, are un număr de înmatriculare cel puţin interesant.

Numărul autoturismului său de teren este "BN IISUS" şi a atras atenţia tuturor celor adunaţi la Festivalul Tineretului de la Târnava, unde artistul a ajuns în weekend, scrie tribuna.ro.

Foto: Tribuna.ro

Se pare că iniţial numărul maşinii sale era "BN 11 SUS", dar primele două cifre au fost parţial şterse cu vopsea, pentru a se transforma în litera "I", iar numărul de înmatriculare al Daciei Duster a devenit BN IISUS.

Pr. Cristian Pomohaci este parohul Sfintei Bisericii Sf. Nicolae din Moşuni, incepand cu toamna anului 1999.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.