FOTO: Fetele de la Salonul Auto de la Paris

Dacă până acum tot ce a însemnat Salonul Auto de la Paris 2012 a fost legat de maşini, a venit vremea să-i răsfăţăm pe domni şi cu altceva în afară de modelele noi cu care au venit constructorii la salon.

FOTO: Fetele de la Salonul Auto de la Paris FOTO: Fetele de la Salonul Auto de la Paris

A venit vremea să vă delectăm cu cireaşa de pe tort a Salonului Auto de la Paris 2012. Domnilor, e cazul să uitaţi de maşini pentru câteva momente şi să admiraţi fetele prezente anul acesta la Paris. Ele sunt fost cele care au rolul de a-i întâmpina pe vizitatori la standurile constructorilor, şi se pare că până acum au făcut o treabă bună.

Fără să mai adăugăm alte comentarii, vă invităm să aruncaţi câte priviri vreţi peste galeria FOTO aferentă articolului şi să vă improspătaţi mintea probabil saturată de prea multe informaţii tehnice.

CARE ESTE PREFERATA VOASTRĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.