FOTO - Jantele de BMW care costă mai mult decât o maşină SH

Iată o altă propunere pentru proprietarii de BMW M2...

FOTO - Jantele de BMW care costă mai mult decât o maşină SH FOTO - Jantele de BMW care costă mai mult decât o maşină SH

Iată o altă propunere pentru proprietarii de BMW M2 care caută un nou set de jante pentru a-şi „personaliza” plimbările.

Ele sunt numite VPS-314T şi fac parte din seria „Forged Precision” de la Vossen. Dimensiunile lor sunt 20x9,5 inch în faţă şi de 20x10,5 inci în spate.

În acest caz, compania a ales să le vopsească într-o nuanţă aurie care creează un contrast special cu restul maşinii. 

Pentru acest set, care variază între 19 şi 24 de centimetri, Vossen cel puţin 6.800 de dolari, şi asta înainte ca orice opţiune să fie selectată.

Lista cuprinde orificii de reducere a greutăţii în tamponul din spate al roţii, diferite finisaje pentru capace şi gravură personalizată.

Noile roţi de la Vossen pot fi montate şi pe alte maşini.

Ele nu vor face BMW M2 mai rapid, dar contribuie la poziţia sa impunătoare, făcând-o mai atrăgătoare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.