FOTO – Jantele de BMW care costă mai mult decât o maşină SH

Autor: Marius Vișan 28 sept. 2017 Știri auto

Iată o altă propunere pentru proprietarii de BMW M2 care caută un nou set de jante pentru a-şi „personaliza” plimbările.

Ele sunt numite VPS-314T şi fac parte din seria „Forged Precision” de la Vossen. Dimensiunile lor sunt 20×9,5 inch în faţă şi de 20×10,5 inci în spate.

În acest caz, compania a ales să le vopsească într-o nuanţă aurie care creează un contrast special cu restul maşinii. 

Pentru acest set, care variază între 19 şi 24 de centimetri, Vossen cel puţin 6.800 de dolari, şi asta înainte ca orice opţiune să fie selectată.

Lista cuprinde orificii de reducere a greutăţii în tamponul din spate al roţii, diferite finisaje pentru capace şi gravură personalizată.

Noile roţi de la Vossen pot fi montate şi pe alte maşini.

Ele nu vor face BMW M2 mai rapid, dar contribuie la poziţia sa impunătoare, făcând-o mai atrăgătoare. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide