FOTO Logan Lux e DACIA pe care ne-am dorit-o mereu şi pe care nu o s-o conducem niciodată :(

Când, întrebarea noastră e când

FOTO Logan Lux e DACIA pe care ne-am dorit-o mereu şi pe care nu o s-o conducem niciodată :( FOTO Logan Lux e DACIA pe care ne-am dorit-o mereu şi pe care nu o s-o conducem niciodată :(

Este vorba despre Dacia Logan Lux, o randare 3D a celui din spatele paginii de Facebook – Trei Dstudiomax Puiu – pagină ce poate fi regăsită la această adresă, scriu cei de la volan.ro.

Din câte puteţi vedea, acest concept existent pentru moment doar sub forma unei randări 3D, arată într-adevăr spectaculos, dezvăluindu-ne poate linia de design pe care Dacia o va adopta pe viitor, odată ce brandul va evolua pe piaţă.

 

FOTO: Trei Dstudiomax Puiu

 

VIDEO Testul la care Dacia Logan a ieşit mai bine ca Mercedes C350E

FOTO: Trei Dstudiomax Puiu

FOTO: Trei Dstudiomax Puiu

FOTO: Trei Dstudiomax Puiu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.