FOTO SPION – SUV-coupe Renault Arkana, fotografiat la teste pe drumurile din România – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor acum 7 luni Știri

Câteva fotografii spion cu noul model Renault Arkana au apărut zilele acestea pe internet. Profit.ro a publicat câteva imagini cu acest model, făcute chiar pe drumurile din Românie.

Maşina este acoperită cu folie camuflaj aşa cum se întâmplă cu toate noile modele înainte de lansare. Se zvoneşte că aceasta ar putea fi lansată sub sigla Dacia. 

Renault Arkana a fost prezentat anul trecut sub forma unui prototip. Pe de altă parte, marca Samsung Motor din Coreea de Sud, care aparţine Renault Group, şi-a prezentat şi ea propria versiune – XM3, ceea ce ne face să bănuim că se poate întâmpla şi cu modelul european.

Cei de la Renault au spus, anul trecut, că, dacă Renault Arkana va veni în Europa, va veni sub brandul Dacia. 

Renault a anunţat că Arkana va fi produs pentru început în Rusia şi marketat apoi în diferite ţări ale lumii. Ulterior, Arkana va fi produs şi vândut în Asia şi alte regiuni, cu acelaşi design, dar adaptat la aşteptările clienţilor locali.

Această ultimă precizare face referire la modificarea platformei, care, în Asia, nu va mai fi cea a lui Duster, ci cea a viitorului Clio, CMF-B, anunţă Profit.ro.

VIDEOComentarii
Inchide