FOTO SPION. Noul Mercedes-AMG E63 a ieşit pe străzile din Germania

Fotografii unei publicaţii germane ...

FOTO SPION. Noul Mercedes-AMG E63 a ieşit pe străzile din Germania FOTO SPION. Noul Mercedes-AMG E63 a ieşit pe străzile din Germania

 

 


Fotografii unei publicaţii germane au surprins viitorul Mercedes-AMG E63 la testare pe străzile din Nürburgring. În esenţă acesta este o versiune înbunătăţită a modelului standard E-Class Break, la care au fost adougate o serie de ”artificii” la capitolele design şi tehnic.

Spre deosebire de unitatea de 5.5 litri şi 577 CP a predecesorului său, este posibil ca noul E63 să fie dotat cu un motor de 4.0 litri twin-turbo V8, care se găseşte acum pe modelele C63 şi AMG GT S. 

Cel mai probabil, varianta standard a lui Mercedes-AMG E63, va veni cu transmisie automată şi tracţiune 4X4. Se zvoneşte că noul AMG E63 va debuta înainte de sfârşitul anului 2016 şi va include atât varianta sedan cât şi break.

Până atunci însă fanii mărcii Merdeces vor trebui să se mulţumească cu aceste fotografii spion. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.