FOTO-VIDEO. Camioneta de lux de 6 milioane de dolari

Milionarii americani care călătoresc mult şi s-au săturat să se cazeze la hoteluri au acum la dispoziţie o camionetă de lux în care să se pot simţii ca acasă ...

FOTO-VIDEO. Camioneta de lux de 6 milioane de dolari FOTO-VIDEO. Camioneta de lux de 6 milioane de dolari

 


Milionarii americani care călătoresc mult şi s-au săturat să se cazeze la hoteluri au acum la dispoziţie o camionetă de lux în care să se pot simţii ca acasă oriunde s-ar afla. Ford F750 este o camionetă la care au fost adougate numeroase accesorii de lux astfel încât să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi ale milionarilor.  

În interiorul camionetei se află o mică bucătărie cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider şi dulapuri pentru depozitare, o baie cu duş şi o zonă dotată cu o canapea confortabilă din piele, în care proprietarul se poate odihni în voie. Preţul camionetei este pe măsura confortului pe care îl oferă: 6 milioane de dolari.

GALERIE FOTO


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.