FOTO. Ce au descoperit vameşii când au tăiat cauciucurile unui SUV

O femeie a fost arestată la graniţa dintre ...

FOTO. Ce au descoperit vameşii când au tăiat cauciucurile unui SUV FOTO. Ce au descoperit vameşii când au tăiat cauciucurile unui SUV

 


O femeie din Dallas a fost arestată la graniţa dintre Mexic şi SUA, după ce a fost prinsă încercând să introducă în ţară droguri în valoare de peste 1,5 milioane de dolari, conform ProSport.ro.

Vameşii din El Paso au făcut o nouă captură impresionantă, de aproximativ 25 de kilograme de metamfetamină. Drogurile au fost ascunse în cauciucurile unui SUV condus de o femeie de 46 de ani. Ofiţerii au fost alertaţi de unul din câinii antrenaţi special pentru detectarea drogurilor, iar la o inspecţie atentă a autoturismului aceştia au descoperit "modificări la cauciucurile din spate ale SUV-ului".

Metamfetamina era ascunsă în interiorul cauciucurilor, în nişte dispozitive sudate direct pe jantele autovehiculului.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.