FOTO. Locul preferat de pândă al poliţiştilor, în care folosesc radarul-pistol

După ce au văzut cât de bizar au reacţionat unii şoferi ...

FOTO. Locul preferat de pândă al poliţiştilor, în care folosesc radarul-pistol 
FOTO. Locul preferat de pândă al poliţiştilor, în care folosesc radarul-pistol

 


După ce au văzut cât de bizar au reacţionat unii şoferi (VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: "Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani") când au fost prinşi de poliţişti cu noile radare-pistol, se pare că oamenii legii au decis să adopte un nou stil de acţiune pentru a-i opri pe vitezomani. Site-ul Observatorulph.ro a publicat o imagine trimisă de un citior, în care vedem noul loc preferat de pândă al poliţiştilor. Acesta este pasarela peste DN 1, de la Pucheni. 

"Priviţi cum stă un poliţist cu radarul după banner-ul care decorează pasarela de la Pucheni. L-am fotografiat vinerea trecută. Se pare că acesta este locul preferat al agenţilor de la rutieră de unde văd şoferii care calcă mai mult decât trebuie pedala de acceleraţie a maşinii", a fost mesajul cititorului pentru publicaţia prahoveană.


 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.