FOTO. O imagine care strigă RUSIA!

Această fotografie inedită cu un vehicul care are în loc de roată ...

FOTO. O imagine care strigă RUSIA! FOTO. O imagine care strigă RUSIA!

 

Această fotografie inedită cu un vehicul care are în loc de roată un ciot, a devenit foarte repede virală pe internet. Imaginea a fost surprinsă pe străzile din St. Petersburg, iar martorii spun că respectiva maşină circula cu o viteză de 50 de kilometri pe oră, informează themoscowtimes.com.

De la începutul anului, mai mult de 700 de oameni au murit şi aproximativ 7.800 au fost răniţi în accidente rutiere în regiunea Leningrad. 

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi Închisoare de la 2 la 5 ani pentru cei care umblă la kilometraje

Citeşte şi TV, prima dubă autohtonă. Încă o marcă românească de care s-a ales praful. FOTO - VIDEO

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România - PLUS: TEST-DRIVE

Citeşte şi FOTO - VIDEO. Tuning din anul 1980. Zece accesorii opţionale cu care se puteau ”răsfăţa” clienţii Daciei 1300

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.