FOTO. S-a trezit cu maşina vandalizată, după ce a parcat pe trecerea de pietoni

FOTO. Ce a păţit un bucureştean care a parcat pe trecere

FOTO. S-a trezit cu maşina vandalizată, după ce a parcat pe trecerea de pietoni FOTO. S-a trezit cu maşina vandalizată, după ce a parcat pe trecerea de pietoni


Până când autorităţile vor reglementa problema parcărilor din Bucureşti pietonii îşi fac dreptate cum pot. Viralul sătămânii în materie de maşini este poza postată pe Facebook de fotograful Vlad Eftenie. Suntem singuri că şoferul a cărui maşină a fost ”atenţionată” va ţine minte întâmplarea şi va ştii unde a greşit. 

Click aici pentru a vedea poza 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.