FOTO. Un actor din serialul Friends se alătură echipei Top Gear

Prima gazdă non-britanică din istoria de 39 de ani a show-ului ...

FOTO. Un actor din serialul Friends se alătură echipei Top Gear FOTO. Un actor din serialul Friends se alătură echipei Top Gear

 


Fostul actor Matt LeBlanc din celebrul serial Friends este unul dintre cei mai noi prezentatori ai emisiunii Top Gear, care va reveni la BBC Two în luna mai. 

Conform celor de la BBC, actorul american va fi prima gazdă non-britanică din istoria de 39 de ani a show-ului. "Matt este un tip care iubeşte maşinile şi sunt încântat că se va alătura echipei Top Gear", a declarat Chris Evans despre noul său co-prezentator.

Noua echipă completă a Top Gear va fi confirmată în scurt timp, a declarat un oficial de la BBC.

"Atât ca împătimit al maşinilor, cât şi ca fan înfocat al Top Gear, sunt onorat şi emoţionat să fac parte din noul capitol al acestui show iconic", a declarat LeBlanc. 

În vârstă de 48 de ani, este cunoscut cel mai bine pentru rolul său ca Joey Tribbiani din Friends. Recent a mai apărut şi într-un sitcom difuzat tot pe postul BBC Two.
 

Click aici pentru foto


 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.