FOTO. Un alt român se întoarce acasă cu maşina înmatriculată cu un număr controversat

Mihai Ciobanu a postat pe pagina ...

FOTO. Un alt român se întoarce acasă cu maşina înmatriculată cu un număr controversat FOTO. Un alt român se întoarce acasă cu maşina înmatriculată cu un număr controversat

După scandalul românului venit din Suedia cu plăcuţe de înmatriculare cu un mesaj anti-PSD, aflăm că o altă familie de români se întoarce acasă cu o maşina cu un număr personalizat, cu referire la Partidul Social Democrat. Mihai Ciobanu a postat pe Facebook două imagini în care maşina sa înmatriculată în Belgia, cu numărul 1 JOS PSD. „Venim acasă, dragă Românie”, a scris acesta pe reţeaua de socializare.

Sursă: Digi24.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.