FOTO. Vladimir Putin ”îşi arată muşchii” în materie de maşini de război

În contexul conflictelor militare din ultima perioada din lume, putem remarca apariţia în presa internaţională ...

FOTO. Vladimir Putin ”îşi arată muşchii” în materie de maşini de război FOTO. Vladimir Putin ”îşi arată muşchii” în materie de maşini de război

 


În contexul conflictelor militare din ultima perioada din lume, putem remarca apariţia în presa internaţională a numeroase articole despre dotările marilor armate ale lumii. Dacă acum câteva zile vă prezentam Maşinile de război de 30 de miliarde de dolari ale americanilor, acum află că preşedintele rus, Vladimir Putin, a inspectat personal o serie de vehicule blindate concepute special pentru forţele speciale ale ţării.

Fără doar şi poate, aceasta este o nouă ocazie speculată de Putin pentru ”a-şi arăta muşchii” în materie de maşini de război. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a vrut să spună prea multe despre maşinile inspectate de Putin, dar, conform unor experţi din domeniu, maşinile blindate ar aparţine mărcilor Viking şi Falcatus.

Click aici pentru Galeria Foto


 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.