Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne?

Dacă un Porsche Cayenne nu mai este o privelişte neobişnuită pe străzile oraşelor, modelul surprins de cei de la Autogespot nu este la fel de des întâlnit pe asfalt.

Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne? Fotografiat în Londra: Eterniti Artemis sau...Porsche Cayenne?

Derivat din SUV-ul Porsche Cayenne, modelul surprins în Londra este un Eterniti Artemis. Fără nicio legătură cu Infiniti, Artemis este evoluţia unui alt model Eterniti, şi anume Hemera.

Aşadar, un client nu a avut nicio problemă cu preţul de 260.000 de euro, sumă pentru care a primit însă performanţe pe măsură. Motorul V8 twin-tubo de care dispune super SUV-ul oferă 600 CP şi un cuplu maxim de 750 Nm, graţie cărora Eterniti Artemis accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde şi atinge o viteză maximă de aproape 300 km/h.

Se pare că cei de la Autogespot şi-au făcut un obicei din a surprinde modele inedite, pentru că acum câteva săptămâni au suprins un Porsche Panamera GTS acoperit complet în catifea, pe străzile din Dusseldorf.

Sursa foto: autogestpot.com / ferrariboy

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.