Fotografie realizată în România pentru campania outdoor a noului BMW X6

... şi asta nu e tot. Chiar şi autorul fotografiilor este un român! Acesta este, practic, cel mai „românesc” model BMW.

Fotografie realizată în România pentru campania outdoor a noului BMW X6 Fotografie realizată în România pentru campania outdoor a noului BMW X6

Ţi s-a întâmplat vreodată să vezi mash-urile astea imense care învelesc clădirile şi în care sunt prezentate modele noi de maşini şi să te întrebi în ce tărâmuri de vis a fost trasă poza? Şi noi. Şi, de data aceasta, Wonderland-ul în care apare acest BMW X6 este chiar România.

Lansarea noului BMW X6 în România vine la pachet cu debutul unei campanii outdoor cât se poate de românească. Locaţiile sunt autohtone, precum şi semnătura virtuală din spatele imaginilor.

„Vinovatul” este Ciprian Mihai, care are multe „victime” la activ – printre cele mai recente numărându-se un BMW M4 şi călătoria sa către ţara şniţelului, Austria.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.