Francezii au lansat una dintre cele mai iubite maşini de către români

Maşina va fi construită în ...

Francezii au lansat una dintre cele mai iubite maşini de către români Francezii au lansat una dintre cele mai iubite maşini de către români

Sedanul Megane e cea mai importată maşină pentru Renault anul următor. Compania speră într-un model de volum, adică unul care să se vândă mult, la un preţ bun pentru cumpărător. Modelul lansat in acest weekend are 4 uşi şi – zic francezii – are o linie între coupe şi un sedan obişnuit.

Maşina, care în unele ţări se numeşte Grand Coupe, are 4.63 metri lungime, mult pentru clasa compactă în care este. Şi portbagajul e mare, are 550 de litri. Comparativ cu versiunea hatchback actuală (5 uşi), cei din spate au cu aproape 4 cm mai mult loc la picioare. Pe hârtie par puţini, însă în practică se simt. Inăuntrul, bordul şi elementele înconjurătoare au fost aduse de pe Megane-ul hatchback. Renault are două motoare pe benzină şi trei diesel-uri pregătite pentru Megane Sedan. Primele sunt de 1.6 litri – 115CP şi 1.2 litri – turbo 130 CP. Cele cu motorină sunt cele de 90, 110 şi 130 de cai.

NOUL RENAULT MEGANE SEDAN

În funcţie de motoare, cutiile sunt manuale cu 6 trepte, automate cu o infinitate de rapoarte şi automate cu 6 sau cu 7 trepte şi cu dublu-ambreiaj. Maşina va fi construită în Turcia. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.