Francezii de la Michelin au ajuns la afaceri de peste 2,5 mld. lei

Compania a încheiat anul 2017 ...

Francezii de la Michelin au ajuns la afaceri de peste 2,5 mld. lei Francezii de la Michelin au ajuns la afaceri de peste 2,5 mld. lei

Compania Michelin România, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 2,5 mld. lei (561,2 mil. euro), mai mult cu 18,5% faţă de anul anterior, arată calculele ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a încheiat anul 2017 cu un profit net de aproximativ 51 mil. lei (11,2 mil. euro), la jumate comparativ cu anul 2016, când Michelin România a raportat un câştig net de 103,7 mil. lei (23 mil. euro), potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Citeşte şi
 
 
 
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.