FRANKENCAR - din ce maşini a fost realizat acest puzzle pe patru roţi?

Avem un mic joc pentru voi la începutul acestui weekend: puteţi să vă daţi seama care sunt maşinile folosite pentru a realiza acest autoturism?

FRANKENCAR - din ce maşini a fost realizat acest puzzle pe patru roţi? FRANKENCAR - din ce maşini a fost realizat acest puzzle pe patru roţi?

Britanicii de la AutoExpress încheie luna păcălelilor cu o propunere interesantă: au realizat acest Frankencar pornind de la mai multe modele, unele chiar foarte noi.

Mai exact, vorbim de un puzzle pe patru roţi, pentru care au fost folosite părţi de la diverse maşini. Iar pe voi vă invităm să identificaţi MAŞINILE CARE AU FOST FOLOSITE. Vi se pare greu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.