Frankfurt 2011 preview: Peugeot 508 RXH

Peugeot face publice o serie de poze şi informaţii oficiale cu Peugeot 508 RHX cu doar câteva săptămâni înainte de Salonul Auto de la Frankfurt.

Frankfurt 2011 preview: Peugeot 508 RXH Frankfurt 2011 preview: Peugeot 508 RXH

Nava amiral al celor de la Peugeot, şi anume Peugeot 508, va fi echipată cu un sistem hibrid de propulsie. Peougeot 508 RHX va fi disponibilă în caroserie break, iar transmisia se va face la ambele punţi.Astfel vom putea vorbi de tracţiune integrală nepermanentă pentru Peugeot 508.

Puntea spate va fi "echipată" cu un motor electric de 37 CP, iar motorul convenţionalde 2,0 litri şi 160 CP alimentat cu motorină, va angrena puntea faţă. Astfel, maşina va fi capabilă să parcurgă distanţe, cei drept scurte, fără a emite nici o noxă în atmosferă. Cei de la Peugeot declară că maşina va avea un consum mediu de numai 4,2 litri/100 km.

Maşina va fi disponibilă pe piaţă la începutul anului 2012, dar până atunci o vom putea admira la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.