Freza gigantică face asfaltul lună pentru şoferii care merg pe cel mai frumos drum din România

Imagini unice cu superutilajul nostru

Freza gigantică face asfaltul lună pentru şoferii care merg pe cel mai frumos drum din România Freza gigantică face asfaltul lună pentru şoferii care merg pe cel mai frumos drum din România

Deci se poate şi la noi când e nevoie. Dacă am intervene din timp, toată lumea ar fi un pic mai fericită în ţara asta. SDN Târgu Jiu a intervenit cu utilaje pe Transalpina pentru a elibera carosabilul de zăpadă. Autofreza a ajuns în Pasul Urdele, 2135 m altitudine, cel mai înalt punct al unui DN din România. Acţiunea de deszăpezire a început acum două zile de la km 34+800, iar ieri se ajunsese pe un fir până la km 40, Pasul Urdele. Portiunea cea mai dificilă este de la km 40 pana la km 50, unde este multă zăpadă depusă, dar sunt şi pante şi curbe stranse.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.