Fritz von Opel şi maşina rachetă RAK 2

În urmă cu 80 de anu Fritz von Opel avea să stabilească un recordul de viteză într-un vehicul propulsat de 24 de rachete, viteză estimată fiind de 238 km/h.

În 1928 Fritz von Opel stabilea un record absolut de viteză pentru acea perioada. Bolidul, RAK 2, care avea să stabiliească recordul era propulsat de 24 de rachete şi 120 kg de explozibil. Viteza atinsă de acest vehicul a fost de 238 km/h. Promotor.ro vă oferă un video cu instantanee de la evenimentul care a avut loc în urmă cu 80 de ani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.