Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car

La evenimentul "White Tie & Tiara", organizat de fundaţia de caritate înfiinţată de Elton John şi David Furnish, Audi a donat o versiune specială a noului model Audi A1, transformat în art-car.

Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car Fundaţia de caritate Elton John a primit un Audi A1 art-car

Balul de caritate, la care Audi a fost şi sponsorul principal, a avut loc acasă la marele artist Sir Elton John, îmrepună cu partenerul său David Furnish. Donaţia pe care a făcut-o constructorul din Ingolstadt constă într-o versiune specială a noului model A1, al cărui design a fost realizat de marele artist britanic contemporan Damien Hirst.

"Aceasta este una dintre cele mai interesante lucruri licitate vreodată pentru White Tie", a spus Elton John. Partenerul său David a adăugat că "Audi a fost un partener minunat cu noi, şi în acest an a produs, cu adevărat, ceva fantastic. Sunt sigur că va avea un impact imens asupra oaspeţilor noştri."

Din 1999 şi până azi, fundaţia de caritate White Tie & Tiara a strâns peste 40 milioane de dolari, pentru a finanţa proiecte prin care să îi ajute pe cei afectaţi de virusul HIV în Europa, Africa, Asia şi India.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.