“Furgonul Multifuncţional al Anului 2008” în Bulgaria

Autor: Cosmin Iordache 17 dec. 2007 Știri auto
“Furgonul Multifuncţional al Anului 2008” în Bulgaria

Despre faptul că Loganul este cea mai văndută maşină din Bulgaria am mai vorbit, dar iată că, pe lângă interesul clienţilor, modelul a atras şi aprecierile presei, cel puţin în varianta utilitară. Distincţia  a fost acordată în cadrul concursului “Maşina Anului în Bulgaria”, competiţie aflată la cea de-a zecea ediţie şi în cadrul căreia au fost premiate, pe categorii, noile modele introduse pe piaţa bulgară. Spre deosebire de  decernările  "Maşina Anului" din alte ţări, jurnaliştii Bulgari sunt mai darnici şi acordă patru premii, ce recompensează Autoturismul anului, SUV-ul anului, Van-ul anului şi Camionul anului.

Criteriile pe care cei 35 de membri ai juriului le iau în calcul pentru alegerea câştigătorilor sunt: designul, funcţionalitatea, comportamentul rutier, securitatea şi raportul calitate/preţ. Bulgaria a fost una dintre primele ţări în care a fost lansat modelul Dacia Logan Van.

 Din februarie 2007 şi până la sfârşitul lunii noiembrie, în Bulgaria au fost vândute peste 420 de vehicule Dacia Logan Van, ceea ce reprezintă o cotă de 7,3% din piaţa utilitarelor uşoare din Bulgaria.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide