“Furgonul Multifuncţional al Anului 2008” în Bulgaria

Clubul Presei Auto din Bulgaria a decernat modelului Dacia Logan Van titlul de “Furgonul Multifuncţional al Anului 2008 în Bulgaria”. Printre precedenţii câştigători se numără Skoda Roomster, Mercedes Vito sau Opel Meriva

“Furgonul Multifuncţional al Anului 2008” în Bulgaria “Furgonul Multifuncţional al Anului 2008” în Bulgaria
Despre faptul că Loganul este cea mai văndută maşină din Bulgaria am mai vorbit, dar iată că, pe lângă interesul clienţilor, modelul a atras şi aprecierile presei, cel puţin în varianta utilitară. Distincţia  a fost acordată în cadrul concursului “Maşina Anului în Bulgaria”, competiţie aflată la cea de-a zecea ediţie şi în cadrul căreia au fost premiate, pe categorii, noile modele introduse pe piaţa bulgară. Spre deosebire de  decernările  "Maşina Anului" din alte ţări, jurnaliştii Bulgari sunt mai darnici şi acordă patru premii, ce recompensează Autoturismul anului, SUV-ul anului, Van-ul anului şi Camionul anului.

Criteriile pe care cei 35 de membri ai juriului le iau în calcul pentru alegerea câştigătorilor sunt: designul, funcţionalitatea, comportamentul rutier, securitatea şi raportul calitate/preţ. Bulgaria a fost una dintre primele ţări în care a fost lansat modelul Dacia Logan Van.

 Din februarie 2007 şi până la sfârşitul lunii noiembrie, în Bulgaria au fost vândute peste 420 de vehicule Dacia Logan Van, ceea ce reprezintă o cotă de 7,3% din piaţa utilitarelor uşoare din Bulgaria.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.