Furnizorul Ford din Balş a început angajările

International Automotive Components Group (IAC), unul dintre principalii furnizori de componente ai Ford Motor Company a făcut deja primele angajări la fabrica din Balş.

Furnizorul Ford din Balş a început angajările Furnizorul Ford din Balş a început angajările

IAC, primul furnizor auto care în momentul de faţă construieşte o fabrică greenfield în România, pentru a susţine operaţiunile Ford de la Craiova a angajat primii 15 oameni din cei 400 - numărul total de angajaţi. 4.500 de CV-uri au fost depuse iar dintre acestea, 300 au fost deja evaluate. 45% dintre aplicanţi au fost din Balş iar restul din Slatina şi Craiova.

Evaluarea angajaţilor se desfăşoară în trei paşi:
• Date personale
• Jocul de roluri cu alţi candidaţi
• Interviul propriu-zis

"Din cei 58 milioane de euro estimaţi pentru construcţia fabricii din Balş, 10 mil euro au fost deja investiţi. Aceştia s-au folosit în mare parte în materiale de construcţii şi echipamente." a declarat Maurits Willaert, Vicepreşedinte Operaţiuni Europa Centrală şi de Est pentru IAC Group Europa.

"Ca un rezumat, fabrica va fi operaţională la sfârşitul anului 2011, însă primele componente către Ford Craiova vor fi livrate începând cu luna octombrie-noiembrie." a spus Vicepreşedintele IAC.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.