Furt la PET. Ultima hoţomănie inventată de români. Ce se întâmplă când te urci la volan? Aşa a rămas o femeie fără 8.000 de lei

Metoda este doar cea mai nouã dintre cele folosite atât în ţarã ...

Furt la PET. Ultima hoţomănie inventată de români. Ce se întâmplă când te urci la volan? Aşa a rămas o femeie fără 8.000 de lei Furt la PET. Ultima hoţomănie inventată de români. Ce se întâmplă când te urci la volan? Aşa a rămas o femeie fără 8.000 de lei

Metoda a fost descoperită la Baia Mare, unde o femeie a rămas fără bunuri de 8.000 de lei, acestea fiindu-i furate din propria maşină. Hoţii au legat un PET de roata autoturismului. Când maşina se pune în mişcare, şoferul aude un zgomot ciudat la roată, aşa că va coborî ca să verifice ce s-a întâmplat. Până să dezlege sticla legată de roată, hoţul deschide portierele şi fură bunurile din maşină, scrie Digi24.ro.

Toată operaţiunea nu durează mai mult de 2 minute.

O femeie din Baia Mare a povestit cum a rãmas fãrã bunuri de 8.000 de lei, aflate într-o geantã care i-a fost furatã miercuri seara, pe când venea de la cumpãrãturi.

„Poliţiştii au stabilit că hoţii au legat un flacon de plastic de roata din faţă a unui autoturism, iar în momentul în care conducătoarea auto a oprit şi a coborât din maşină pentru a dezlega obiectul legat, au profitat de faptul că aceasta şi-a lasat portierele neasigurate şi i-au sustras, de pe bancheta din spate a autoturismului, poşeta”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureş.

În astfel de situaţii vigilenţa este importantă, altfel rişti să fii păgubit. 

Metoda este doar cea mai nouã dintre cele folosite atât în ţarã, cât şi în strãinãtate de hoţii români.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.