Fuso Canter 4X4 soseşte în Europa

După lansarea uni noii generaţii, în octombrie 2011, Fuso a pregătit versiunea dotată cu tracţiune integrală a camionului Canter.

Fuso Canter 4X4 soseşte în Europa Fuso Canter 4X4 soseşte în Europa

Producţia noului Fuso Canter 4X4 tocmai a început luna aceasta, la fabrica Tramgal din Portugalia. Modelul Canter 4x4 oferă o masă maximă autorizată de 6,5 tone, cabină Comfort de 2 m lăţime şi o putere de 175 CP.

Tracţiunea integrală poate fi activată sau dezactivată în timpul mersului şi oferă o eficienţă ridicată a consumului de combustibil. Autovehiculul este echipat standard cu o punte spate care beneficiază de un diferenţial blocabil. Transmisia este manuală în cinci trepte, iar raportul punţii din spate este de 1:5.285.

Clienţii au posibilitatea de a alege între o cabină individuală şi o cabină echipată cu 3, respectiv 7 locuri, cu ampatamente de 3.415 mm şi 3.865 mm. Capacitatea de încărcare a şasiului variază între 3.500 kg şi 3.735 kg.

Capacitatea off-road a camionului Fuso Canter 4x4 face din acesta alegerea ideală pentru sarcinile în care este nevoie de operare pe alte suprafeţe decât cele asfaltate, mai exact în şantierele de construcţie, în sectorul energetic sau în cel de servicii, precum detaşamentele de pompieri sau autorităţile municipale.

Aspectul practic al camionului Canter a rămas neschimbat: manevrabilitate bună, prin raza de bracare de 13,5 m sau 15,1 m, (în funcţie de versiune) economie de spaţiu prin cabina aşezată peste motor, design robust, schimbător de viteze pe bord şi frână de motor, ca dotare standard. Camionul Fuso Canter este cel bine vândut camion al Daimler din lume. Reţeaua mare europeană asigură servicii de înaltă calitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.