Fuso Canter 4X4 soseşte în Europa

Autor: Gabriel Grosoiu 21 feb. 2012 Știri auto

Producţia noului Fuso Canter 4X4 tocmai a început luna aceasta, la fabrica Tramgal din Portugalia. Modelul Canter 4×4 oferă o masă maximă autorizată de 6,5 tone, cabină Comfort de 2 m lăţime şi o putere de 175 CP.

Tracţiunea integrală poate fi activată sau dezactivată în timpul mersului şi oferă o eficienţă ridicată a consumului de combustibil. Autovehiculul este echipat standard cu o punte spate care beneficiază de un diferenţial blocabil. Transmisia este manuală în cinci trepte, iar raportul punţii din spate este de 1:5.285.

Clienţii au posibilitatea de a alege între o cabină individuală şi o cabină echipată cu 3, respectiv 7 locuri, cu ampatamente de 3.415 mm şi 3.865 mm. Capacitatea de încărcare a şasiului variază între 3.500 kg şi 3.735 kg.

Capacitatea off-road a camionului Fuso Canter 4×4 face din acesta alegerea ideală pentru sarcinile în care este nevoie de operare pe alte suprafeţe decât cele asfaltate, mai exact în şantierele de construcţie, în sectorul energetic sau în cel de servicii, precum detaşamentele de pompieri sau autorităţile municipale.

Aspectul practic al camionului Canter a rămas neschimbat: manevrabilitate bună, prin raza de bracare de 13,5 m sau 15,1 m, (în funcţie de versiune) economie de spaţiu prin cabina aşezată peste motor, design robust, schimbător de viteze pe bord şi frână de motor, ca dotare standard. Camionul Fuso Canter este cel bine vândut camion al Daimler din lume. Reţeaua mare europeană asigură servicii de înaltă calitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide