Fuziunea Renault-Fiat Chrysler. Totul depinde de francezi

O eventuală fuziune între Renault şi FiatChrysler este posibilă, însă francezii au anunţat că săptămâna viitoare vor decide dacă încep discuţiile cu FCA.

Fuziunea Renault-Fiat Chrysler. Totul depinde de francezi Fuziunea Renault-Fiat Chrysler. Totul depinde de francezi

O eventuală fuziune între Renault şi FiatChrysler este posibilă, însă francezii au anunţat că săptămâna viitoare vor decide dacă încep discuţiile cu FCA.

Consiliul de administraţie Renault se va reuni pentru o serie de discuţii pe marginea propunerii FCA. Cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare va fi anunţată decizia de a porni sau nu negocierile pentru fuziune.

FCA a venit cu un plan de fuziune care presupune un control împărţit asupra noii companii, care ar urma să devină al treilea cel mai mare producător de maşini din lume, după Volkswagen şi Toyota.

Renault a anunţat luni că studiază propunerea cu interes.

Dacă s-ar duce la capăt, fuziunea ar crea o companie de 35 de miliarde de dolari care ar reuni branduri precum Jeep, Afla Romeo şi Fiat cu Renault, Dacia şi Lada.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.