G-Power modifică radical noul BMW M5

Pentru germanii de la G-Power, noul BMW M5 nu este îndeajuns de feroce, aşa că merită o putere mărită până la 632 CP şi o viteză maximă de 315 km/h.

G-Power modifică radical noul BMW M5 G-Power modifică radical noul BMW M5

Tunerul G-Power a avut întotdeauna o slăbiciune pentru BMW M5, căruia i-a consacrat numeroase proiecte de tuning. Era inevitabil, aşadar, ca noua generaţie a berlinei de performanţă să scape nemodificată de conaţionalii bavarezilor.

Chiar dacă look-ul maşinii a fost lăsat aproape neatins, cu excepţia jantelor Silverstone negre şi imense, (21 inchi) modificările efectuate sub caroseria berlinei de performanţă pot fi considerate de-a dreptul radicale.

Astfel, puterea motorului a fost dusă de la 550 CP, cât oferă BMW în standard, până la stratosfericul nivel de 632 CP. Cuplul motorului V8 de 4,4 litri se cifrează acum la 776 Nm, fapt ce a necesitat intervenţii majore asupra transmisiei automate cu şapte rapoarte.

Suspensia este complet revizuită, iar în ceea ce priveşte "gumele", tunerul a ales să echipeze maşina cu echipament Michelin. Frânele au fost ajustate în acord cu solicitările impuse de tuning-ul extrem, fiind acum mai eficace. Eşapamentul este şi el nou, cei de la G-Power optând pentru o evacuare construită din oţel inoxidabil.

Viteza maximă a BMW-ului M5 preparat de G-Power este de 315 km/h, în timp ce demarajul de la 0 la 100 km/h durează doar 3,9 secunde. Totuşi, tunerul declară că proiectul este abia la început, deci ne putem aştepta la evoluţii surprinzătoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.