Gabi Popescu cheamă Ferrari în instanţă

Fostul fotbalist Gabriel Popescu, a cărui maşină Ferrari a luat foc pe autostrada Bucureşti-Piteşti în urmă cu doi ani, a spus că dă în judecată compania de automobile şi cere o despăgubire fabuloasă.

Popescu a spus că avocaţii lui au finalizat un dosar prin care cheamă în judecată reprezentanţii Ferrari şi le cere despăgubiri.

Reprezentanţii firmei Ferrari susţin că românului i s-a oferit un alt autoturism imediat după accident, urmând ca ei să-şi recupereze prejudiciul de la asigurator, la finalul anchetei. Fostul fotbalist a refuzat însă oferta şi a cerut despăgubire în bani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.