Gabriela Firea anunţă când reîncepe circulaţia tramvaiului 41 şi în ce stadiu e şantierul de la Ciurel

Primarul Gabriela Firea a scris pe Facebook că vizitat şantierul "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuţii", pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Gabriela Firea anunţă când reîncepe circulaţia tramvaiului 41 şi în ce stadiu e şantierul de la Ciurel Gabriela Firea anunţă când reîncepe circulaţia tramvaiului 41 şi în ce stadiu e şantierul de la Ciurel

Primarul Gabriela Firea a scris pe Facebook că vizitat şantierul "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuţii", pentru a verifica stadiul lucrărilor. Potrivit primarului, prima etapă a proiectului se va încheia până la sfârşitul acestui an, iar până la 1 septembrie, se va relua circulaţia tramvaiului 41.

Gabriela Firea spune că a dat ordinul de începere a proiectării pentru etapa a doua.

Începand cu data de 1 septembrie, tramvaiul 41 va putea circula în aceasta zonă, înainte de începerea anului şcolar, potrivit postării.

Firea mai spune că acest proiect, iniţiat în urmă cu 12 ani, a fost preluat cu un grafic de execuţie de doar 10 %, iar în prezent nodul Virtutii - componentă a proiectului, este realizat în proporţie de peste 90%.

Proiectul are 3 componente: Nodul Virtuţii (care presupune un pasaj peste râul Dâmboviţa şi peste Şoseaua Virtuţii cu descarcare în Cartierul Drumul Taberei), o altă secţiune până în Centura Bucureştiului şi cea de a treia - din Centura Bucureştiului până în Autostrada A1.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.