Gabriela Firea le pregăteşte o surpriză şoferilor. Din toamnă nu se mai parcheza gratis în Bucureşti – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2017 Știri auto
Gabriela Firea le pregăteşte o surpriză şoferilor. Din toamnă nu se mai parcheza gratis în Bucureşti – VIDEO

La începutul acestei zile Primarul Gabriela Firea a inaugurat, cu mare fast, noul Centru pentru monitorizarea şi controlul traficului. Acum o lună de zile, Gabriela Firea s-a declarat nemulţumită de starea sistemului de management al traficului, aşa că a luat măsuri. Astfel, în total, anul acesta, vom avea un număr de 213 intersecţii înrolate în sistem, din cele 434 existente. 

După ce exemplificat jurnaliştilor cum se va desfăşura activitatea în noul centru, Primarul a declarat ce are de gând să facă, din toamnă, cu cei care parceaza maşinile lângă parcările private sau publice. 

„Începând din toamnă, această variantă nu va mai fi posibilă, pentru că acolo unde există parcări publice sau private, în arealul respectiv, nu se va mai putea parca gratuit ca până în acest moment”, a declarat Primarul Capitalei. (Declaraţia completă începe de la minutul 20). 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide