Gadget nou - schimbător cu reminder

De la mic cu mare şoferii vor avea parte de un ecran care să le indice treapta în care se află. Montat direct pe schimbător, nu de alta dar pentru a fi observat de orice om, această tehnică va fi un mare ajutor pentru unii şoferi.

Gadget nou - schimbător cu reminder Gadget nou - schimbător cu reminder

Schimbătorul cu ecran AC SchnitzerTunerul german AC Schnitzer va uşura pe viitor eforturile depuse de unii şoferi pentru a intui treapta de viteză în care se află. Ecranul, care foloseşte tehnica LED, primeşte semnale direct de la schimbătorul de viteze şi poate fi instalat de către şofer în doar câteva minute. Deocamdată, găselniţa tunerul german va fi comercializată doar pentru mărcile BMW şi Mini însă gama ar putea fi extinsă în viitor.

Iniţiativa celor de la Ac Schnitzer nu este fără precedent. Anul trecut a fost lansat un astfel indicator care spre deosebire de acesta afişa treptele de viteză pe un ecran digital. Nu ar fi de mirare dacă unii producători auto ar recurge şi ei la astfel de tehnologii pentru a feri şoferii de intenţia retrogradărilor greşite. 

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.