Gafă la MAI, aprilie 2018: „Sărbătoarea naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă”

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române ...

Gafă la MAI, aprilie 2018: „Sărbătoarea naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă” Gafă la MAI, aprilie 2018: „Sărbătoarea naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă”

Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române a transmis, joi, un comunicat de presă în care a anunţat efectivele şi măsurile ce vor fi luate în perioada următoare, titlul comunicatului fiind "Sărbătoarea Naşterii Domnului, în linişte şi siguranţă". 

"SĂRBĂTOAREA NAŞTERII DOMNULUI, ÎN LINIŞTE ŞI SIGURANŢĂ

Poliţia Română va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte şi siguranţă de Sfintele Sărbători de Paşti de cult Ortodox.
Peste 8.400 de poliţişti vor fi în stradă şi vor acţiona pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, precum şi salvarea de vieţi", se arată în comunicatul de presă transmis iniţial presei de către Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române.

Ulterior, Centrul de Presă al Poliţiei Române a revenit cu o erată, în care anunţă că titlul comunicatului era greşit.

"Dintr-o eroare, către dvs a fost transmis un comunicat de presă cu măsurile dispuse şi forţele implicate în perioada Sărbătorilor Pascale. Ne cerem scuze pentru titlu", au transmis reprezentanţii IGPR.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.