Galeria de maşini clasice Ţiriac Collection îşi triplează capacitatea

Galeria Ţiriac Collection, inaugurată în noiembrie 2013, îşi va tripla capacitatea. Ce înseamnă asta pentru pasionaţii de maşini clasice? Mai mult timp petrecut printre legende pe patru roţi!

Galeria de maşini clasice Ţiriac Collection îşi triplează capacitatea Galeria de maşini clasice Ţiriac Collection îşi triplează capacitatea

Ţiriac Collection, singura galerie naţională permanentă de maşini de colecţie îşi triplează capacitatea în acest an. Începând cu data de 9 februarie 2015, clăridea va suferi modificări de structură majore pentru a încadra, începând cu luna mai a anului curent, circa 200 de exponate. În perioada dedicată lucrărilor tehnice, galeria este închisă publicului.

„Încă de la momentul lansării sale, galeria a primit recenzii atât locale, cât şi internaţionale, de excepţie. Colecţia privată de autovehicule aparţinând domnului Ion ţiriac repezintă un subiect de atracţie şi de educaţie în lumea auto. Prin această extindere intenţionăm să aducem mai aproape de public o serie extinsă de modele ce au marcat evoluţia industriei auto la nivel mondial. Este o galeria unică în lume pentru a cărei componenţă îi suntem recunoscători domnului ţiriac”, a declarat Teodor Dorcescu, administrator Ţiriac Collection.

Galeria găzduieşte curent singura colecţie Rolls Royce Phantom I-VI, produsă până în anul 1972, precum şi exemplare ce au aparţinut anterior unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr. sau Bernie Ecclestone.

Ţiriac Collection a fost inaugurată în luna noiembrie 2013 şi reuneşte în prezent 70 de modele impresionante de vehicule  şi  motociclete, produse începând cu anul 1899.

Citeşte mai multe pe Ziarul Financiar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.