GALERIE FOTO După un accident grav în Ungaria, un român şi-a peticit maşina cu bandă adezivă şi carton şi a mai mers 600 de kilometri cu ea până acasă

Proprietarul a acoperit ce a putut şi a plecat spre România!

GALERIE FOTO După un accident grav în Ungaria, un român şi-a peticit maşina cu bandă adezivă şi carton şi a mai mers 600 de kilometri cu ea până acasă GALERIE FOTO După un accident grav în Ungaria, un român şi-a peticit maşina cu bandă adezivă şi carton şi a mai mers 600 de kilometri cu ea până acasă

O dubiţă cu numere româneşti a traversat o bună parte din Ungaria şi România, deşi se afla într-o stare destul de jalnică din punct de vedere tehnic. Camioneta a suferit un accident pe autostrada M7, unde s-a lovit de parapet şi s-a răsturnat. Nu au existat victime, însă latura dreaptă şi spatele camionetei au fost distruse, scrie Digi24.ro.

Legile din Ungaria nu permit confiscarea unui vehicul accidentat, dar poliţiştii l-au atenţionat pe şofer să nu mai circule cu maşina. Proprietarul a acoperit părţile avariate ale maşinii şi şi-a continuat drumul. Dubiţa fost surprinsă apoi la o benzinărie, tot din Ungaria, la aproximativ 300 de kilometri de locul accidentului. 

Se pare că maşina a fost văzută marţi noaptea, undeva între Arad şi Timişoara. Şoferul a ajuns acasă, în Buzău, doar cu o amendă, după ce a fost oprit într-o parcare din Covasna. Asta înseamnă că, de la intrarea în ţară, şoferul a mai făcut 600 km pe teritoriul României în starea descrisă mai sus.

 

Sursă foto Digi24.ro

Sursă foto Digi24.ro

Sursă foto Digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.