GALERIE FOTO E cât un Golf dar arată ca o mininavă extraterestră

Autor: Alexandru Banu 28 sept. 2016 Știri auto

 


Va fi un salon al întrecerilor în lansări electrice. Şi asta se întâmplă deja de câţiva ani. Producătorii se dau mari cu tot felul de concepte. Din păcate, prea puţine ajung pe stradă şi rîmân nişte studii de fală sau ajung pe la târguri de design. Pe stradă, mai rar. Nu suntem încă gata sa trecem agresiv la electric. Mai ales noi, în România, unde dacă sunt 10 staţii de încărcare, 5 nu merg sau nu ai acces la ele.

În fine, asta nu înseamnă că producătorii nu trebuie să evolueze ca să fie gata pentru anii în care electricele vor depaşi benzina. Volkswagen ne arată mâine la Paris cea mai importantă maşină pentru ei în 2016. Dintr-un comunicat de presă oficial am înţeles că se numeşte Think New. Sau e umbrela sub care se vor desfăşura toate proiectele electrice Volkswagen.

Conceptul este un hatchback cam cât un Golf şi are o autonomie anticipată de 400 de km. Maşina de expozişie este construită pe o platforma MEB – Modular Electric Drive, o extensie a celei MQB pe care se fac foarte ulte modele din tot grupul Volkswagen. Mâine vom şti probabil şi mai multe detalii importante despre Volkswagen-ul electric.  

GALERIE FOTO

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide